festa brasileira


FESTA BRASILEIRA

NIGHT SUMMER PARTY

9. put u slavu brazilske kulture, plesa i muzike

SUBOTA, 11. avgust, od 22h do svitanja

Dobro poznata lokacija - ĐAVA, pre semafora levoTradicionalno okupljanje amazonskih i srodnih im duša, a ljubitelji caipirinhe će moći da pokažu koliko su za prethodnih 364 dana uznapredovali u capoeiri, samba perkusijama i samba plesu!

Ovog puta, žurka će biti pojačana nastupima četiri vrhunska DJ-a koji će se potruditi da prikladnim, i nadasve densabilnim, ritmovima učine ovo veče uzavrelim kao pesak na Copacabani!


DUB DUBA - mudra kolekcionarska glava od koje uvek naučimo nesto novo. Sakupljač bisera i skidač prašine sa vinila. Onaj koji otvara oči i uši i vraća veru u muziku.


KILLO KILLO - selektor, veoma specificnog muzičkog ukusa. Eklektičnim izborom muzike povećava verovatnoću da će u jednom trenutku bar 88% ljudi zaplesati. Ume da provoza turu od plemenskih do najnovijih beatova.


RAHMANEE - svojim višedecenijskim prisustvom na elektronskoj sceni, kako u Srbiji tako i u regionu i Evropi, ovaj čovek postao je sinonim za drum'n'bass. Za očekivati bi bilo da se istrošio, ali naprotiv, svaki put svoj set obogati novitetima i u nase živote donosi svežnu cedjenog grejpa sa tri kocke leda.


JELOW - legenda Bachkog drama i frikvent rezident naših nezaboravnih brazilskih zhureza. Nikad umoran i uvek skochan - tu je sa razlogom - da doceka prve zrake Sunca sa vama uz najlikvidnije dijamante sambassa.


Dakle, tanko se obucite, otkazite sve obaveze koje ste imali za Nedelju i dodjite da se razgalimo i podivljamo pod izgovorom da se to tako radi u Brazilu.

Klik na event za zhurezu i odbrojavanje počinje!

> EVENTS FESTA BRASILEIRA